Opmerkelijk

Erg omstreden branden in oosten van Australie en net de prehistorische boom uit de Slangendenfamilie wordt gered.

Vermist op 10 december 2019.

Opvallend zijn de namen in deze situatie: Hercules militair vliegtuig, Drake passage waar de vermissing is, hij was onderweg

via de Hoorn naar King George (drakentemmer)Island – Station Bellinghausen (Bell-Baal),

Er was geen noodoproep en het Emergency Positioning System werkte niet op dat moment, er was nog brandstofreserve voor 7,5 uur.

 

 

 

18 jaar lang werd ons een ‘complot’ voorgehouden, nu blijkt anders …

 

Kris Kremers (21) en Lisanne Froon (22).
Vermist op 1 april 2014, Nieuwe maan,  Panama. Opvallend: 33 botresten zijn gevonden op 14 juni, gebleekt maar niet aangevreten??, The Daily Beast is de enige die de foto’s vande telefoons gezien heeft?? 11 april was het laatste telefoonsignaal, kloof is 666 0 ft breed. Hun aankomst/vrijwilligerswerk had een vreemde start. De taxichauffeur die ze afzette is onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen. De kledingstukken en rugtas werden netjes gevouwen en ver weg gevonden aan de rivier de Serpent. Het track Sendero El Pianista (de pianospeler) van 4,5 km (zwart/wit) kon je normaal niet op verdwalen. Onderzoek komt (moedwillig?) langzaam op gang. 3 koppig Nederlands zoekteam heet Pan!
Geen afgerond onderzoek met veel speculaties. Don’t shoot the pianoplayer.

Snel komt er een denkrichting orgaantransplantaties  maar dit is niet bewezen. Foto 509 kon wel eens een clou bevatten, maar deze is opmerkelijk gewist en niet terug te vinden met recovery software wordt gezegd!

 

Congo, het aids-testgebied van België. Coltan, uranium, goud, zilver. Allemaal voorradig en toch het armste land van Zuid-Afrika.

Opvallend worden 16 en 2 genoemd. dit hebben we meer gezien (o.a. bij James Bond)

216 = 6 * 6 * 6 – >  6 6 6   Getal van het beest en 23 20 – > 3 2 2  Skull & Bones

 

Heksenjacht, een moderne variant.

Wiki Kids zegt er het volgende over:

Een vreemd verschijnsel, ook wel tether genaamd, komt o.a. op foto’s van de Apollo missie bij het American Museum of National Historie (NY), tussen het poolicht, the Patriot movie, eigen opnamen, boeken, youtube tether incident – STS-75, 25 februari 1996.

Hanged Man is van alle tijden. Verrader of zelfopoffering.

Let op de opmerkelijke, onnatuurlijke houding van een been. Het is bewust zo gecreërd.

Hanged man op de Tarrotkaart van het Illuminatiespel, 9/11 Falling man 2001, USS soldier in Mogadishu 1993, Brunhilda 613 AD, Pelikaan die zijn jongen met zijn bloed voedt.

Apeldoorn. Er gebeurt daar nogal wat. Een machtsymbool voor ons koningshuis, zonaanbidding, vuur/verbrande aarde en

down the rabbit hole. Een transparant kunstwerk ter nagedachtenis.

 

911 Museum

 

X (chi in Grieks)= 6,  X ->Orion constellatie

Varkenspest in China

Wij vieren 75 jaar vrijheid op d-d ay

6-6 -2019

 

2 zijraketten, 3 minuten, 23 verdiepingen en een goede bondgenoot van Saudi Arabie

De VS verkochten recent nog voor $300,000,000,000 aan wapens aan Saudi Arabie.

Koning Boudewijn in het nieuws.

(Ter vergelijk  wordt Prins Bernhard ook genoemd)

 

Is Peter R. de Vries bijgelovig geworden of zijn het duistere machten?

Hoeveel satellieten hebben we al die ons tracken?

Zelfs bij de MH-17 komt 3 2 2 naar voren

 

                                                                     32 2

Moloch, een zeer bijzonder woord. Zoek maar eens op. Dit wordt hier gebruikt om de centraal aangestuurde en zeer overbelaste politieorganisatie mee aan te duiden die groot en moeilijk bestuurbaar is en ten tweede het niet in de greep hebben van de burgemeester hoe de politie in te zetten volgens Ybo Buruma-raadsheer Hoge Raad op Nieuwsuur NOS-NTR 12 november 2018. Zoek nu nog eens Moloch op.

   

De gebrandmerkte hand van Jonathan Walker

(Hij hielp 7 ontsnapte slaven in 1844 en werd hiervoor gebrandmerkt).

SS – Slave Stealer. De SS in WW-II deden niet anders!

Synagogue of Satan in Openbaringen 2:14 en 3:14.

Secret Satanisme – Black Magick en Judaisme – Babylonische Talmoedisme.

Merk op dat de meeste afbeeldingen opzettelijk in spiegelbeeld afgebeeld zijn.

 

Battery 2 2 3. Juist deze is toegevoegd aan het Nationaal Register van Historische plaatsen.

Red Arrows Hawk Jet XX322

Opmerkelijke actie. Jouw naam invullen en de zoekmachine geeft aan waar jou naam op de staart staat van het jachtvliegtuig. Symbolische controle van 322?

XX322 – Rode pijl

Hoe is dit mogelijk? 1 km te hard gereden op de snelweg en meteen zou de jaarspaarrente  van € 200.000 weg zijn aan boete. Dit is dan wel inclusief 45% administratiekosten.

 

De meest onschuldige vorm van spray, of juist voor de misleidende vorm?

Actueel: De oorzaak werd toen nog duidelijker gecommuniceerd vandaag de dag! De gevolgen kennen we.

Op de Noordpool waargenomen. 

  

Bayerisches Staatsministerium der Finanzen, für Landesentwicklung und Heimat

Een detail van de toegangsdeur van de belastingdienst uit Munchen.

Een afbeelding van een Melusine of Sireen? Zou het betekenen dat de werkende mensen niets mogen weten wat er zich achter de gesloten deuren afspeelt op Saturnusdag? Wanneer we de naakte waarheid zien blijkt het een serpent te zijn die de angsten opneemt van de slachtoffers.

Hieronder de B-36 ‘Peacemaker‘. Mooie naam voor de in 1949 grootste strategische bommenwerper die als eerste nucleaire bommen kon transporten.

 

Wat voor zin heeft het om de triomftocht visueel te manipuleren zodat het een indrukwekkend beeld wordt? Voor de originele opname klik hier: Linz

   

Hier zijn enkele stil-beelden uit de originele film en zie hoe hoe de huidige gepubliceerde foto bewerkt is een combinatie van meerdere stil-beelden. Let op het perspectief van de volgauto, hoogte van de hand van het saneren, het brengen van de groet bij het publiek op de eerste verdieping en straat, de afstanden in verhouding tot de gebouwen en vergelijk ook hoe de auto in de tijdspanne ten opzichte van de achtergrond. Ook is het kenteken wel erg duidelijk gemaakt: 322

De huidige foto zoals gepubliceerd na bewerking

 

Engelse 20 pound. Ondertekend door Salmon en dat geeft te denken. Hij belooft de toonder van dit biljet op verzoek de som van twintig pound. Maar wat wordt bedoeld met de som van? De som van wat??????? Ooit goud, eventueel nog zwart goud – olie en nu wapens. Een serieuze cantering van grondstoffen, grondstoffen die iedereen toebehoren en die niemand zich zou mogen toeeigenen, inclusief het dieren- en mineralenrijk, naar bewerkt product. Moderne slavenarbeid. Geld = arbeidstijd, afgenomen ontwikkelingstijd en met meer of iets minder pressie opgelegde werktijd.

Een wel heel erg vlakke regenboog.

Een kleurenspoor in een chemspoor.

Erg toepasselijk: Moneymakers als plantenbak vulling bij de Rabobank.

Hier kun je geld lenen wat er niet is. Je neemt er de volle verantwoordelijkheid voor en geeft er rente voor terug. Dat is pas making money.

De bank heeft niets en doet niets. Jij leent wat er niet is, tenminste alleen op papier. Jij werkt onvermoeibaar deels voor jezelf, deels voor de overheid en deels voor je zogenaamde schuld. Schuld van wat eigenlijk? Schuld van een stuk papier met inkt? Schuld waarover je interest afdraagt. De interest is arbeid die je voor de bank verricht. Je werkt dus ook deels voor de bank. De bank neemt dus ook een deel van je tijd weg.

Zo ook de verzekeringen, farmacie, belasting in de vorm van BTW (belasting over jouw toegevoegde waarde aan het product), accijnzen, BPM, onroerend goedbelasting, rioolbelasting (ook al laat je het water natuurlijk bezinken), erfbelasting (helemaal vreemd: je koopt een kavel -> belasting, je bouwt met materiaal en arbeid -> belasting, je verzekerd, onderhoudt -> belasting, je woont er ->belasting, als je hypotheek (deels)afgelost is en je laat het het na aan je (klein)kinderen -> nog veel meer belasting. Als je dan ook nog voor de gezelligheid een hond in huis haalt -> je snapt het al: BELASTING

Wanneer je ook nog een auto voor de deur hebt betaal je ondermeer wegenbelasting. Prima want de wegen dienen ook onderhouden en aangelegd te worden. Wanneer je onderweg bent en besluit te stoppen met rijden en van de weg af gaat – parkeren – dan betaal je nog extra: parkeerbelasting. Dus extra belasting om NIET te rijden. Indien je te laat bent of je parkeergeld niet betaald hebt krijg je een naheffing over het NIET rijden. Wie het snapt mag het zeggen.

Zonsondergang in maart om 20,00 uur ’s avonds in het zuiden (180 graden)?

Vertikale regenboogeffecten.

Een stilbeeld uit een NOS filmpje over een uitbarsting van de vulkaan Popocatepetl. Het zou je verbazen hoe vaak dergelijke objecten voorkomen op filmfragmenten. Ze zijn ongelofelijk snel en vallen daarom bijna niet op.

 

 

The Patriot. Onafhankelijkheidsoorlog, burgeroorlog, tevens de invoering van de dollar.

MH370

 

322 Reindeer Killed

322 – > Een boodschap of is er echt tot 322 geteld?

322 – > Een boodschap of is er echt tot 322 geteld?