Welkom

Shine

Klik op de bovenstaande link Shine en lees de tekst.

Is dit wat de Tether ons al zo lang wil bijbrengen?

 

De (on)zichtbaarheid van het wereldbestuur

Welkom op deze informatieve site. Deze site is bedoeld om een stukje van ons (on)zichtbare wereldbestuur te laten zien in het dagelijkse leven middels (on)zichtbare boodschappen. Het is opzienbarend hoe deze structuur zich overal laat zien zonder dat het bij veel mensen doordringt. Wanneer je situaties, symbolieken, kleuren, uitlatingen, getallen, geometrie en meer, beter leert zien en herkennen dan komt er na verloop van tijd een bepaalde stroming bij jezelf op gang en laat je je niet meer zo gemakkelijk afleiden en ga je je eigen mening vormen. Zoals met veel kost dit enige tijd en zelfonderzoek maar het zal je verbazen hoe anders de agenda van ons wereldbestuur is dan we voorgelegd krijgen.
De grootste en gemakkelijk herkenbare wereldstructuur is terug te leiden tot de getallen 322. (Elke cijfercombinatie van 2 of 3 cijfers met waarde 2 of 3 is mogelijk en verwijst naar 322. Bijvoorbeeld 332, 232 en vaak ook 22 en 23). Ik nodig ieder uit om hier onderzoek naar te doen waar deze vandaan komen, wat ze betekenen en laat je je hierbij vooral niet afleiden. Er is veel desinformatie maar van de andere kant zijn er ook meerdere lagen van kennis waarbij het moeilijk is om hier een structuur in te herkennen. De manier van handelen/organiseren zie je goed in het dagelijkse leven als je oplet. We staan er continu allemaal onder invloed van. Van wat er zich nog meer afspeelt en maar nauwelijks in de openbaarheid komt is het vaak moeilijk te accepteren dat het waar is. Wanneer je maar lang genoeg de berichten volgt komt er een lijn in die je voor jezelf niet meer kunt ontkennen. Dit is de eerste stap: herkennen. Vanaf nu gaat dit vaker voorkomen en jouw wereldbeeld wordt snel bijgesteld. Ook de 322-structuur zelf staat onder invloed. En hoe verder naar boven, hoe groter de macht uiteraard maar ook hoe meer pressie en hoe meer offers gebracht dienen te worden.

Deze site is erop gericht om op een eenvoudig manier en met behulp van veel beelden uit het openbare leven te laten zien hoe er bewust met (des)informatie omgegaan wordt zodat het bij de meeste mensen op een manier binnenkomt dat het gemakkelijk voor waar aangenomen wordt. Er wordt erg op ingezet dat zelf nadenken geremd wordt in de plaats van gestimuleerd. En zo zijn onwaarheden al snel aangenomen waarheden. Hieruit volgt ‘niets is wat het lijkt, alles is andersom!’ Neem aan dat alles waar is en mogelijk is tot je zelf het tegendeel gevonden hebt. Dat is een lastige want hiervoor moet je in jezelf kruipen.

Dit als beginpunt nemende en je wereld staat op z’n kop. Al wat je in het begin nodig hebt om kennis te maken is een open vizier en voorstellingsvermogen om te zien dat het wankele evenwicht tussen vrede en opstand gedirigeerd wordt.

Angst door 322 opgelegd leidt tot ondergang.